П’ятий кулінарний конкурс відбувся у 2019 році для всіх студентів та друзів Альянс Франсез. Цього дня відчуваються ноти чебрецю та розмарину, а аромати карамелі поширюються крізь відчинене вікно.
Це не дивно! Студенти Альянсу презентують усім страви, приготовані за французькими рецептами: середземноморський суп буябес, класичний яблучний пиріг, террін, кіш лорен, гратен дофінуа, крокембуш. Це було дуже смачно!
Гійом Поре, президент журі, суворий і толерантний, нагороджує дипломами та призами за найкращі страви.
Щороку наші студенти з нетерпінням чекають на наші вечори з французьким шеф-кухарем, французькі страви та дискусії французькою мовою. Запрошуються всі друзі Альянс Франсез Запоріжжя!
![](https://afdnipro.com.ua/wp-content/uploads/2020/09/76957684_3396222283783480_58716124241461248_n-1.jpg)
![](https://afdnipro.com.ua/wp-content/uploads/2020/09/77177697_3396222877116754_6805549326039777280_n.jpg)
![](https://afdnipro.com.ua/wp-content/uploads/2020/09/77089732_3396222430450132_6465148738057797632_n-1.jpg)